سوالات آیین نامه رانندگی به صورت بسته

شروع رانندگی مبتدی بعد دریافت گواهینامه

شروع رانندگی مبتدی

همواره افراد بسیاری داوطلب دریافت گواهینامه‌های مختلف، به خصوص پایه سوم می‌شوند. بسیار تلاش می‌کنند و در نهایت آزمون آیین نامه و شهری را می‌گذرانند تا گواهینامه خpenn state jersey custom youth nfl jersey uberlube luxury lubricant jordan max aura 4 black friday wig sale adidas yeezy boost 350 turtle dove brock bowers jersey oregon football jerseys jordan air force 1 uberlube luxury lubricant deuce vaughn jersey sit top kayak custom dallas stars jersey fsu football jersey bouncing putty egg ود را دریافت کنند. اما در این مرحله است که با یک مسئله بزرگ و مهم برخورد می‌کنند! شروع رانندگی مبتدی چگونه است؟ در روزهای اول بعد از دریافت گواهینامه چه کار باید کرد؟ آیا یادگیری به اتمام رسیده و می‌توان به راحتی به هر نقطه سفر کرد؟ قوانین و مقررات به چه شکل است؟ در این مطلب با سایت آیین نامه رانندگی همراه باشید تا همه چیز را درباره شروع رانندگی مبتدی بدانید.

قوانین و مقررات شروع رانندگی مبتدی

بهتر است در ابتدا به بررسی قوانین و مقررات روزهای آغازین بپردازیم.

اولین موضوع این است که در صورت دریافت گواهینامه پایه سوم، تا 3 ماه نمی‌توانید به صورت تنها اقدام به رانندگی کنید. این موضوع در آیین نامه راهنمایی و رانندگی ثبت شده است. تا 3 ماه، در صورت رانندگی باید یک راننده که گواهینامه (پایه سوم، دوم یا اول) دارد همراه شما در ماشین حضور داشته باشد. الزامی است که این فرد گواهینامه خود را حداقل یک سال پیش دریافت کرده باشد.

تا یک سال بعد از دریافت گواهی، شما نمی‌توانید در بازه بین ساعت 12 شب و 5 بامداد رانندگی کنید. این موضوع به علت کاهش سطح دقت و هوشیاری در این ساعات از شبانه روز است.

همچنین تا یک سال، امکان خروج از محدوده 25 کیلومتری شهرها را نخواهید داشت. البته این موضوع به آن معنا نیست که الزاما باید در شهر خود رانندگی کنید. صرفا نباید از محدوده 25 کیلومتری هر شهری خارج شوید.

به علاوه، در صورتی که فرد تصادف کند و این حادثه منجر به جراحت یا فوت شود، در صورت رای افسر راهنمایی و رانندگی، این فرد مجرم و مقصر شناخته خواهد شد. پس هیچ سلب مسئولیتی به علت تازه کار بودن او وجود ندارد.

نکته پایانی، زمان شروع به رانندگی است. بسیاری تصور می‌کنند که سریعا بعد از قبولی در آزمون شهری می‌توانند بدون هیچ مشکلی رانندگی کنند. اما دقت داشته باشید که بلافاصله بعد از قبولی در آزمون نمی‌توانید اقدام به رانندگی نمایید! نیاز است تا ابتدا گواهینامه شما صادر و ارسال شده و سپس کار را آغاز کنید. بنابراین فراموش نکنید که رسید پستی و یا برگه قبولی شما، گواهینامه محسوب نمی‌‎شود. در صورتی که پلیس خودرو را متوقف کند، فرد جریمه خواهد شد. سرپیچی از این مورد همانند رانندگی بدون داشتن گواهینامه است و جرم محسوب می‌شود.

در روزهای اول چگونه رانندگی را شروع کنیم؟

یک راننده تازه کار برای شروع رانندگی مبتدی نیاز به تمرین دارد تا مهارت‌های رانندگی ملکه ذهن او شود. این مهم‌ترین موضوع است که بعد از دریافت گواهینامه خود باید به آن فکر کنید.

معمولا اولین موردی که بعد از آزمون از یاد فرد می‌رود، نحوه صحیح پارک کردن است! اینکه شما آزمون شهری را گذرانده‌اید به این معنی است که توانسته‌اید به خوبی پارک دوبل انجام دهید. بنابراین بعد از دریافت گواهینامه خود، حتما چندین و چند بار این مهارت را تمرین و تکرار کنید. چه بسیار رانندگانی که بعد از چندین سال نمی‌توانند خودرو را به خوبی پارک کنند!

سعی کنید در روزهای آغازین، زمان مناسبی را به رانندگی در شهر اختصاص دهید. به این صورت خواهید توانست مهارت‌های آموخته شده را یک بار دیگر، این بار به صورت واقعی‌تری بیاموزید.

در نظر داشته باشید که ممکن است در روزهای اول، رانندگی در شهر کمی دشوار به نظر برسد. این موضوع کاملا طبیعی است. ممکن است خودروهای مختلفی به شما بوق بزنند و چراغ بدهند. به آن‌ها اهمیت ندهید، زیرا سلامتی و ایمنی حرف اول را می‌زند. در عوض سعی کنید تا به رفتار دیگر رانندگان، به خصوص آن‌هایی که ایمن می‌‎رانند دقت کنید. سرعت معمول آن‌ها چقدر است؟ در شرایط خاص چه عکس العملی دارند؟ با مشاهده، این اعمال را تکرار کنید تا کم کم از حالت مبتدی خارج شوید.

فراموش نکنید که ایمنی و احتیاط، شرط عقل است. توصیه می‌کنیم که هیچ گاه به صورت تهاجمی رانندگی نکنید تا بتوانید بیشترین سطح ایمنی را داشته باشید.

روزهای ابتدایی فرصت خوبی است تا با مسیرهای میان‌بر و کم ترافیک شهر خود آشنا شوید. ممکن است قبلا به آن‌ها دقت نکرده باشید، چون راننده نبوده‌اید. حال می‌توانید مسیرهای مختلف را امتحان کنید و آن‌ها را به خاطر بسپارید.

شروع رانندگی مبتدی بعد دریافت گواهینامه
شروع رانندگی مبتدی بعد دریافت گواهینامه چگونه است؟

استرس روزهای آغازین

شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که در روزهای اول رانندگی و در حین شروع رانندگی مبتدی، حس ترس و استرس داشته باشند. اما تا به حال فکر کرده‌اید که چرا این گونه است و چگونه می‎‌توان با آن مقابله کرد؟

ذهن انسان طوری طراحی شده است تا با تغییر مخالفت کند. به همین دلیل است که در ابتدای بسیاری از کارها، احساس سختی و استرس می‌کنیم. اما با تمرین و ممارست، ذهن به آن عادت خواهد کرد.

بنابراین استرس در آغاز رانندگی طبیعی است. باید با آن مقابله کرد. همان طور که گفتیم، یکی از راه‌های مقابله با استرس رانندگی، تمرین است. هر چقدر بیشتر رانندگی انجام دهید، استرس کمتری خواهید داشت، زیرا به این طریق می‌دانید که سختی خاصی در آن وجود ندارد. به طور مثال اگر از رانندگی در خیابان شلوغ یا پارک کردن می‌ترسید، چند بار با آرامش تمام و در کنار یک راننده دیگر آن را انجام دهید. خواهید دید که به تدریج ترستان می‌ریزد.

برخی افراد هستند که از خودروهای موجود در خیابان ترس دارند. به طور مثال وقتی خودرویی از جلو و از لاین مخالف به آن‌ها نزدیک می‎‌شود، ممکن است هول شوند و دست و پای خود را گم کنند. این موضوع نیز کاملا طبیعی است، زیرا رانندگی هدایت یک وسیله سنگین‌تر از وزن چند انسان است. راه مقابله با این موضوع این است که چندین بار در صندلی شاگرد بنشینید و حین حرکت خودرو، به خودروهای دیگر دقت کنید. توجه کنید که خودروها از مسیر خود منحرف نمی‌شوند. پس از چند بار مشاهده خواهید توانست به سادگی خودتان در صندلی راننده این کار را تمرین کنید.

همچنین توصیه می‌کنیم که مطلب «از بین بردن ترس رانندگی» را نیز از دست ندهید.

رانندگی در جاده خارج شهری برای افراد مبتدی

یک سال بعد از دریافت گواهینامه پایه سوم، این امکان را خواهید داشت که به تنهایی در جاده‌های خارج شهری نیز رانندگی کنید.

در ابتدا سعی کنید یک جاده خلوت و دو بانده بیابید و در آن تمرین کنید. گاهی اوقات جاده‌های منتهی به فرودگاه یا امثال آن می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

سپس با جاده‌های دیگر و در نهایت اتوبان و آزادراه ادامه دهید. خرابی‌های جاده، نحوه سبقت گرفتن صحیح و ایمن، رانندگی ایمن در شب و استفاده از چراغ‌ها، سرعت مطمئنه و امثال آن، مواردی است که بهتر است در این حین تمرین نمایید. همچنین در حد نیاز از خرابی‌های خودرو و ترفندهای خرابی اطلاع داشته باشید. می‌توانید مطلب مربوط به آن را در سایت بیابید.

ملاحظه کردید که در این مطلب از وب سایت آیین نامه رانندگی، موضوع شروع رانندگی مبتدی را بررسی کردیم. گفتیم که پس از دریافت گواهینامه برای اولین بار، محدودیت‌ها و قوانین خاصی وجود دارد که باید رعایت شود. همچنین ذکر شد که تمرین و تکرار باید وجود داشته باشد تا یک راننده مبتدی تبدیل به یک فرد مسلط و ماهر شود. این موضوع چه در خیابان‌های درون شهری و چه در جاده‌های برون شهری صادق است.

نظر شما در این خصوص چیست؟ آیا شما نیز تجربه‌ای در این زمینه داشته‌اید؟ بی‌صبرانه در انتظار نظرات ارزشمند شما هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed